Specialiteiten

 

Bij ons in de bakkerij vindt u een breed assortiment van allerlei soorten brood, koek en gebak. Ook kunnen wij u voorzien van belegde broodjes voor feesten of partijen of een heerlijke cake voor bij de koffie. Een aantal specialiteiten willen wij via deze weg speciaal onder de aandacht brengen:
 

Roggebrood
Roggebrood maken wij met onze eigen speciale receptuur, een echt familierecept. Zo is ons roggebrood inmiddels een begrip in de wijde omtrek.

 

Groningerkoek
Groningerkoek, Suikerkoek, Notenkoek, Sucadekoek en Gemberkoek. Allen geprepareerd vanuit een traditioneel en uniek familierecept.

 

Suikerbrood
Een suikerbrood is een brood dat rijk gevuld is met suikernibs (dit zijn grove suikerbrokken) en kaneel. Doordat de suiker gaat carameliseren in de oven krijgt het brood een mooi goudbruine kleur. Daarnaast geeft de combinatie van suiker en kaneel het een bijzonder lekkere smaak.

Gebak
Gebak is in vele soorten en smaken te verkrijgen. Het enthousiaste team van Bakkerij Smit doet dagelijks zijn best om in te spelen op de wensen van de fijnproevende consumenten. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten gebak, Petit fours, bruidstaarten, appeltaarten, slagroomtaarten en unieke (naar de wens van de klant) fototaarten. In overleg is er veel mogelijk.

 

Eierkoeken
Een koek die erg populair is geworden na het “succes” van Sonja Bakker. Ook voor Eierkoeken hebben wij ons eigen familierecept. Nergens is de Eierkoek zo luchtig als die van ons.